Βιβλιοθήκη: Οδηγοί - Λευκά Βιβλία

Η εμπειρία μας έχει δηλωθεί αναλυτικά σε Οδηγούς και Εγχειρίδια που με εύκολο τρόπο παρουσιάζουν την τεχνογνωσία που κατέχουμε και τις πρακτικές που υλοποιούμαι επικυρώνοντας τα αποτελέσματα μας.

Εφαρμογή Μεθοδολογίας Πωλήσεων

Η Εφαρμογή Μεθοδολογίας Πωλήσεων (SPfS) είναι ο ιδανικός τρόπος για οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το έμψυχο δυναμικό της σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων εργαλείων πωλήσεων και επικοινωνίας για άμεσες πωλήσεις με χαμηλό κόστος. Επωφεληθείτε και εσείς από τα αποτελέσματα μεθοδολογίας πωλήσεων που τόσα χρόνια χρησιμοποιούν επιτυχημένες εταιρείες: ασφαλιστικές, διαφημιστικές, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, μεταφράσεων, χρηματοοικονομικές

Κατεβάστε το!

Ελληνική Οικονομική Κρίση και Αποθηκευτικοί Χώροι

Η αγορά ακινήτων και η οικονομία αλληλοεπηρεάζονται σε τέτοιο βαθμό και συχνότητα, ώστε να γίνεται έκδηλη η στρατηγική σημασία του εν λόγω κλάδου στη μεγέθυνση κάθε οικονομίας. Η Strategy Mentor αναλύει σε αυτόν τον Οδηγό την επιβράδυνση της αγοράς των ακινήτων λόγο εύθραυστης οικονομίας και έλλειψης διαμορφωμένων αποθηκευτικών χώρων. Αναφέρει τους λόγους επιβράδυνσης αλλά και τρόπους αντιμετώπισης.

Κατεβάστε το!

Τρόποι Ανεύρεσης Στρατηγικού Επενδυτή

Η υλοποίηση μίας επιχειρηματικής ιδέας ή η έναρξη μίας νέας επιχείρησης είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που χρειάζεται οικονομική αλλά και τεχνική υποστήριξη σε πολλά επίπεδα για να πετύχει. Σε αυτόν τον οδηγό η Strategy Mentor αναλύει τα 13 Βήματα της αποτελεσματικής αξιοποίησης μίας επιχειρηματικής ιδέας και/η έναρξης επιχείρησης (start up). Εξηγεί τους τρόπους ανεύρεσης στρατηγικού επενδυτή ή συνεργάτη και αναφέρει τα εργαλεία τα οποία πρέπει να χρησιμοποιηθούν από υφιστάμενους ή νέους επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουν επιτυχώς το επιχειρηματικό τους όνειρο.

Οδηγός Αγοραστών CRM

H Strategy Mentor έχει δημιουργήσει αυτόν τον Οδηγό που δίνει την δυνατότητα στον Έλληνα επιχειρηματία να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιτυχή υλοποίηση ενός CRM συστήματος στην επιχείρηση του. Ο Οδηγός περιλαμβάνει:

- Hosted CRM – Επισκόπηση
- Hosted vs. On-Premise CRM
- Αναλύοντας την Παγκόσμια Αγορά
- Τα Πλεονεκτήματα του Hosted CRM
- Βασικά Χαρακτηριστικά CRM
- Κόστος CRM εφαρμογών
- Checklist πριν την αγορά CRM

Κατεβάστε το!

Email Marketing για Ελληνικές Επιχειρήσεις

Το email marketing είναι η πιο αποδοτική και οικονομική λύση για να στοχεύσετε νέους πελάτες ή να πουλήσετε τα προϊόντα σας στους ήδη υπάρχοντες. Δυστυχώς, όμως το Email Marketing κρύβει και πολλές παγίδες και εάν δεν χρησιμοποιηθεί με σύνεση, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να αποσαφηνίσουμε κάποιες βασικές αρχές σχετικά με την σωστή αποστολή και τους τρόπους αποστολής των μαζικών αποστολών - Newsletter. Για αυτόν τον λόγο σε αυτόν τον Οδηγό αναλύουμε τα πιο βασικά σημεία του όπως:

- Συστατικά Email Marketing - Newsletter
- Τύποι Email Λίστας & Τρόποι Αποστολής
- Τεχνικό/Μηχανογραφικός Εξοπλισμός Αποστολής
- HTML Template
- Λίστα Email Αποδεκτών
- Ρίσκο Αποστολής
- Κείμενο και συγγραφή (Creative Writing)
- Στατιστική παρακολούθηση και αναφορές (Test & Reporting)

Κατεβάστε εδώ τον Οδηγό

Κατεβάστε το!