Βιβλιοθήκη: Υλικό Μάρκετινγκ

Αναλυτική ενημέρωση βήμα – βήμα για τον τρόπο ολοκλήρωσης και υλοποίησης των υπηρεσιών μας

Μορφολογία Ιστοσελίδας

Η εταιρική ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης μίας επιχείρησης. Είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό πράγμα που θα δει ο «υποψήφιος πελάτης η συνεργάτης». Ειδικά για τους εκτός Ελλάδας ενδιαφερόμενους. Συνεπώς η δημιουργία της πρέπει να γίνει σχολαστικά, προγραμματισμένα και πάνω από όλα επαγγελματικά.

- Βασικά μυστικά μορφολογίας και σχεδιασμού ιστοσελίδας
- Ενδεικτικά έργα και πελατολόγιο

Κατεβάστε το!

CRM Υλοποίηση

H Strategy Mentor προσφέρει την δυνατότητα να «χτιστεί» ένα CRM Pilot (λογισμικό, παραμετροποίηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες) που δίνουν την δυνατότητα στον επιχειρηματία να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιτυχή υλοποίηση ενός τελικού CRM συστήματος στην επιχείρηση του. Το CRM Pilot περιλαμβάνει:

- CRM Επιλογές & Ανάλυση Κόστους Λύσεων CRM
- CRM Εργαλεία και Χαρακτηριστικά
- CRM Απαραίτητο Υλικό και Template
- Πλάνο Υλοποίησης Υπηρεσιών & Παραδοτέα
- CRM Έργα & Πελατολόγιο

Κατεβάστε το!

Εξεύρεση Επενδυτή

Είσαι επιχειρηματίας ή έχεις επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις κεφάλαια; Αναζητάς χρηματοδότη για την επιχείρηση σου ή την ανάπτυξη των ακινήτων σου; Μάθε πώς η Strategy Mentor μπορεί να σε βοηθήσει να τον βρεις. Το Dattasheet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

- Βάσεις Δεδομένων Επενδυτών (Ελλάδα & Εξωτερικό)
- Υπηρεσίες Εξεύρεσης Επενδυτή
- Πλάνο Υπηρεσιών
- Πελατολόγιο

Κατεβάστε το!

Ανάπτυξη Διεθνών Πωλήσεων

Η Strategy Mentor αναλαμβάνει την ανάπτυξη διεθνούς πελατολογίου και την αποτελεσματική αύξηση των πωλησεών σας. Οι σημερινές οικονομικές συνθήκες και η νέα πραγματικότητα της Ελληνικής Αγοράς έχουν γονατίσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Η Strategy Mentor έχει την εμπειρία, την γνώση αλλά και τον τρόπο να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το διεθνές πελατολόγιο που επιθυμείτε μέσα από την δόμηση εργαλείων και πρακτικών που πιστοποιημένα οδηγούν σε πωλήσεις εξωτερικού. Το Datasheet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

- Κανάλια Ανάπτυξης Διεθνών Πωλήσεων
- Διαδικτυακή Στρατηγική για Ανάπτυξη Διεθνών Πωλήσεων
- Υλικό & Εργαλεία Ανάπτυξης Διεθνών Πωλήσεων
- Επιτυχημένα Έργα Διεθνών Πωλήσεων

Κατεβάστε το!

Μαζική Αποστολή Email

Το Email Marketing, μαζική αποστολή email – newsletter, είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε και να μετατρέψετε υποψήφιους πελάτες σε πωλήσεις. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε πιο αποτελεσματικές τις email marketing καμπάνιες σας (μαζική αποστολή email) με την αποστολή πολύτιμων, σχετικών και εγκαίρων πληροφοριών και προσφορών. Το email marketing (μαζική αποστολή email) θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Διαφημιστικού οπλοστασίου κάθε εταιρείας. Το Datasheet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

- Ανάλυση Υπηρεσιών Email Marketing
- Τρόπους Υλοποίησης & Ολοκλήρωσης των Email Marketing Campaigns
- Τους 10 Βασικούς Λόγους γιατί να επιλέξετε την Strategy Mentor
- Πελατολόγιο ειδικά για το Email Marketing

Κατεβάστε το!