Βιβλιοθήκη: Πηγή Γνώσεων

Το τμήμα Πηγή Γνώσεων συμπεριλαμβάνει χρήσιμες ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν εργαλεία ανάπτυξης πωλήσεων και μάρκετινγκ, αλλά και χρήσιμους πόρους διαχείρισης για την μικρομεσαία επιχείρησή σας. Σε αυτό το τμήμα θα βρείτε δωρεάν: templates, spreadsheets, step-by-step guides, software, white papers, e-books, business forms, questionnaires!

Δωρεάν Εργαλεία για ΜΜΕ

Αυτή η συλλογή από τελείτε από δωρεάν από επιχειρηματικά εργαλεία, εγχειρίδια πωλήσεων, επιχειρηματικών φορμών και πολλά άλλα. Τα θέματα που καλύπτουν αφορούν: λογιστική, οικονομικά, μισθοδοσία, μάρκετινγκ, franchising, ασφάλεια κτλ. Ακόμα προσφέρει δωρεάν εκμάθηση σε θέματα πληροφορικής.

Δείτε το!

Δωρεάν Εργαλεία απο την Inc.com

Μία απλή εγγραφή στο Inc.com σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 δωρεάν εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις για θέματα όπως: χρηματοοικονομική διαχείριση, διαχείριση απόδοση στελεχών, επιχείρηση στο διαδίκτυο, μάρκετινγκ και πολλά άλλα!

Δείτε το!

Δωρεάν Συνδρομές σε Κλαδικά Περιοδικά

H Anita Campbell, δημιουργός της ιστοσελίδας Founder of Small Business Trends, προσφέρει μία μεγάλη λίστα από δωρεάν συνδρομές σε επιχειρηματικά έντυπα ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και eGuides, downloads, podcasts and white papers. Βρείτε ότι χρειάζεστε μέσα σε μία τεράστια βιβλιοθήκη που καλύπτει πληθώρα θεμάτων επιχειρηματικότητας!

Δείτε το!

Δωρεάν eBooks για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Μετά από μία απλή εγγραφή σε αυτό το site θα έχετε πρόσβαση σε παραπάνω από 200 δωρεάν eBooks ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μερικά από τα θέματα έχουν να κάνουν με: αύξηση του conversion rates, αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, αύξηση κέρδους και αναβάθμιση της ικανοποίησης των πελατών σας.

Δείτε το!

Δωρεάν Οδηγός για SEO

Προσπαθείτε να αυξήσετε την επισκεψημότητα στην ιστοσελίδα σας; Έχετε πλέον αναγνωρίσει την μεγάλη σημασία του SEO αλλά αντιμετωπίζεται προβλήματα ώστε να το αναβαθμίσετε. Τότε αυτό το ebook προσφέρει πολύτιμες συμβουλές στο να αναβαθμίσετε το SEO της ιστοσελίδας σας. Απλά βήματα και συμβουλές για να αυξήσετε την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας σας.

Δείτε το!

Δωρεάν Εργαλεία και Φόρμες

Μία μεγάλη βιβλιοθήκη με δωρεάν επιχειρηματικές φόρμες, εργαλεία, πρότυπα και άλλα βοηθήματα για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων όπως: διαχείριση προσωπικού, προσλήψεις, πρότυπα συμβάσεων και άλλα πολλά.

Δείτε το!