Τηλε-Πωλήσεις / Τηλεμάρκετινγκ

Εφαρμογή εργαλείου και πρακτικής τηλε-μάρκετινγκ για επιτυχή αύξηση πωλήσεων.

Αν έχετε προσωπικό και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε επαγγελματικά για να προωθήσετε ή να πωλήσετε τα προϊόντα και/ή υπηρεσίες σας χωρίς υπέρογκες επενδύσεις σε call centers και με άμεσα αποτελέσματα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε τήλε-πωλήσεις (τηλεμάρκετινγκ) εύκολα και οικονομικά, έχουμε τον τρόπο.

Η Strategy Mentor χτίζει για λογαριασμό σας τα κατάλληλα εργαλεία τήλε-πωλήσεων και εκπαιδεύει (στον χώρο σας ή στον δικό μας) το υπάρχον προσωπικό σας για να μπορείτε να δημιουργήσετε πωλήσεις μέσω τηλε-πωλήσεων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι διαθέσιμο προσωπικό και τηλέφωνο.

Μέσα από τις υπηρεσίες τήλε-πωλήσεων της Strategy Mentor, οι πελάτες μας μπορούν να επιτύχουν τους εξής επιχειρηματικούς τους στόχους:

  • Αύξηση των πωλήσεων και της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων
  • Δημιουργία ευκαιριών για επέκταση της αγοράς
  • Τόνωση της επαφής με τους πελάτες χωρίς έχτρα κόστος σε λειτουργικά έξοδα
  • Βελτιστοποίηση των πελατειακών σας σχέσεων και πιστότητας
  • Καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών σας (brand enhancement) και αύξηση αναγνωσιμότητας τους σε νέες και υφιστάμενες αγορές (brand και product awareness)

 

Εργαλεία τήλε-πωλήσεων:

Χτίσιμο Καμπάνιας Τηλε-πωλήσεων

Εύρεση και Δημιουργία λιστών υποψηφίων πελατών

Δημιουργία Ιδανικού Σεναρίου Πωλήσεων

Προτάσεις Ωφέλειας Μέσω Επιδεξιότητας και Εμπειρίας

Διαδικασία Κλεισίματος, Διαπραγμάτευση και Χειρισμό Αντιρρήσεων

Πλάνο Αξιολόγησης και Πλάνο Κλεισίματος Πωλήσεων

Οι τήλε-πωλήσεις είναι ο ιδανικός τρόπος για οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το τηλεφωνικό κανάλι επικοινωνίας για άμεσες πωλήσεις με χαμηλό κόστος. Επωφεληθείτε και εσείς από τα αποτελέσματα του εργαλείου τήλε-πωλήσεων που τόσα χρόνια χρησιμοποιούν επιτυχημένες εταιρείες: ασφαλιστικές, διαφημιστικές, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, μεταφράσεων, χρηματοοικονομικές

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τήλε-πωλήσεων είναι ότι εύκολα μπορείς να προσεγγίσεις μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών σε πολύ μικρό χρόνο και να γνωστοποιήσεις το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεις. Γι’ αυτό και εμείς χρησιμοποιούμε έγκυρες πρακτικές, εργαλεία και πιστοποιημένες εφαρμογές τήλε-πωλήσεων για άμεση επιτυχία προσεγγίσεις σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο με άμεσα αποτελέσματα πωλήσεων και προώθησης.

Η Strategy Mentor, με την δεκαπενταετή εμπειρία που κατέχει σε τηλε-πωλήσεις, αναλαμβάνει να δημιουργήσει για λογαριασμό σας την κατάλληλη υποδομή με τα εργαλεία τήλε-πωλήσεων που χρειάζεστε για να προωθήσετε και να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε συγκεκριμένη λίστα ατόμων που είτε παρέχεται από τον πελάτη είτε την δημιουργούμε συνεργατικά.