Συνεργασίες & Επενδυτικές Ευκαιρίες

Επικοινωνήστε, μέσω των εργαλείων μας, με τα κατάλληλα ιδρύματα και ανθρώπους για ... την ανάπτυξη start ups, ιδεών και επιχειρήσεων

Ενοικίαση Φουσκωτών και Σκαφών στις Κυκλάδες

Γνωρίστε την ομορφιά των Κυκλάδων με φουσκωτά σκάφη χωρητικότητας 9-18 ατόμων και προσωπικό ανώτατης ποιότητας αλλά και σκάφη με δυνατότητα διαμονής σε αυτά. Ταξιδέψτε σε μέρη και παραλίες των Κυκλάδων, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν είναι προσβάσιμα παρά μόνο με σκάφος.


 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Μοναδικό Κτήμα στο Όρος Χολομώντα Χαλκιδικής περιοχή Ταξιάρχη διαθέσιμο προς Εκμετάλλευση

 

Έκταση δασική 14 στρεμμάτων (περιφραγμένα 20 στρέμματα από το 1960) στο ορος Χολομώντας Χαλκιδικής στην περιοχή του Ταξιάρχη, με 914μ υψόμετρο, 2χλμ από τον κεντρικό δρόμο εντός του πυκνού δάσους περιστοιχισμένο από Οξιές, Δρύες και Βελανιδιές. Άρτιο οικοδομήσιμο στα 9 στρέμματα βάση άδειας δασαρχείου. Είναι από τα ελάχιστα κτήματα με άδεια οικοδόμησης μέσα στην καρδιά του άγριου δάσους και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ιδανικό για: Ιατρικό τουρισμό, Ιδρύματα και Κλινικές αποθεραπείας, Σαλέ, Spa, Casino, Επιχείρηση οργάνωσης γάμων VIP, Κατασκευή Ιεράς Μονής, Τουριστικής εκμετάλλευσης π.χ. εναλλακτικού τουρισμού, αγροτουρισμού, ως χώρος κατασκήνωσης η άλλων δραστηριοτήτων.

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Επένδυση σε Αλυσίδα Πολυχώρων & Εστίασης στο Κέντρο της Αθήνας

 

H Strategy Mentor, στα πλαίσια των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι ψάχνει για 8 Στρατηγικούς Επενδυτές - Μέτοχους - Συνεργάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν άμεσα τα κεφάλαια τους σε ΥΠΑΡΧΩΝ αλυσίδα καταστημάτων εστίασης με απόδοση άνω του 30% ετησίως. Τα εστιατόρια - πολυχώροι εστίασης βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στο Σύνταγμα και στους πιο εμπορικούς δρόμους των Βαλκανίων. Τα εστιατόρια - πολυχώροι βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και ο κάθε επενδυτής έχει την δυνατότητα να τα δει και να τα αξιολογήσει αυθημερόν.

ΟΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - «Επενδύστε 20.000€ και λάβετε 25% ετήσια απόδοση και 2% επί των καθαρών κερδών της εταιρείας»

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Εργαστήριο Αρτοποιίας με Πατενταρισμένα Προϊόντα Εστίασης, Fast Food και Super Market

 

 

Τα Πατενταρισμένα Προϊόντα Εστίασης και Fast Food του «Εργαστήριου Αρτοποιίας» βασίζονται στην εμπειρία & και στην τεχνολογία που εφαρμόζεται σήμερα στην παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης και αφορά στην εξέλιξη προϊόντων που διατίθεται διεθνώς τόσο σε καταστήματα fast-food (αγορά foodservice) όσο και από νοικοκυριά (αγορά retail). Τα νέα προϊόντα στην ουσία εξαλείφουν βασικά μειονεκτήματα των προϊόντων που διατίθενται σήμερα στην αγορά και δημιουργούν ευκολίες παραγωγής και δημιουργίας αλλά και μεταβάλουν ευχάριστα την γεύση και την εμπειρία κατανάλωσης τους. Επειδή τα προτεινόμενα προϊόντα είναι μοναδικά σε παγκόσμιο επίπεδο, κατατέθηκαν στον ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) και εξασφάλισαν Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας. Επιπρόσθετα, για λόγους ισχυρότερης προστασίας, υποβλήθηκαν στον ΟΒΙ δεκατρία και (13) πιθανά βιομηχανικά σχέδια του προϊόντος. Η παραγωγή βασίζεται (σε αυτό το στάδιο) σε μηχανήματα χαμηλού αυτοματισμού και μικρού κόστους τα οποία έχουν σχεδιασθεί “in house”. Καθώς το προϊόν θα γίνεται αποδεκτό από τις αγορές και θα αυξάνεται η ζήτηση, θα πραγματοποιηθεί και η μετάβαση της παραγωγής σε αυτοματοποιημένα συστήματα υψηλής παραγωγικότητας.

Παράλληλα η επιχείρηση προτίθεται να παραχωρήσει σε αρτοβιομηχανία στην Ελλάδα, τα δικαιώματα χρήσης άλλων πατενταρισμένων σχεδίων αρτοπαρασκευασμάτων για παραγωγή προϊόντων που θα διοχετεύονται μόνο στα super markets (αγορά retail). Συγχρόνως η εταιρεία έχει έρθει ήδη σε επαφή με Συμβούλους Ανάπτυξης Αγορών Εξωτερικού και προσπαθεί να επιτύχει την πώληση των δικαιωμάτων παρασκευής των συγκεκριμένων προιώντων (royalties) σε διεθνή αλυσίδες supermarket του εξωτερικού.

 

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Πωλούνται 3 πλήρη επιπλωμένα και πολυτελή studio στο Κολωνάκι

 

Πωλείται κτηματική εταιρεία όπου διαθέτει 3 studio πλήρη επιπλωμένα και με πολυτελή διακόσμηση στο Κολωνάκι σε κεντρικό σημείο. Τα studio έχουν ανακαινισθεί πλήρως το 2013 από αρχιτέκτονα με κόστος ανακαίνισης άνω των 200.000 Ευρώ. Δυνατότητα μεταβίβασης της εταιρείας χωρίς φόρο. Πωλούνται νοικιασμένα ή και κενά.

 

3 ρολόγια ΔΕΗ και δεν έχουν κοινόχρηστα Διαθέτουν χωριστή είσοδο από υπόλοιπη οικοδομή
Κεντρική κεραία τηλεόρασης + πιάτο
Συνδέσεις τηλεφωνίας / internet
Ηλεκτρικές συσκευές - Μοντέρνα αρχιτεκτονική
Πλούσιοι αποθηκευτικοί χώροι.
Αποκλειστική χρήση μικρής αυλής για το studio 3 σε ακάλυπτο πολυκατοικίας. Πλήρης επίπλωση
Σε κεντρικό σημείο αλλά σε ήσυχο δρόμο – αδιέξοδο

 

Studio 1 - 58 τμ: Αντικειμενική αξία 185.600 Ευρώ
Studio 2 - 37 τμ: Αντικειμενική αξία 86.400 Ευρώ
Studio 3 - 45 τμ: Αντικειμενική αξία 123.079 Ευρώ

 

Tιμή Ευκαιρίας: 330.000€ Διαπραγματεύσιμη

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Πωλείται βιομηχανική μονάδα παραγωγής ρούχων 11.060τμ

Η μονάδα διαθέτει σύγχρονο και μοντέρνο βιομηχανικός χώρος 11.060 τ.μ κατασκευής 2002 σε τρία επίπεδα (υπόγειο 3.259 τ.μ, ισόγειο 5.982 τ.μ., όροφος 2.630 τ.μ.) μέσα σε διαμορφωμένο οικόπεδο 12.840 τ.μ.
Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει χώρους γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων, αποθήκες, ανελκυστήρες, showroom, εγκαταστάσεις έτοιμες για παράγωγη ενδυμάτων, χώρους συσκευασίας, σύγχρονα κοπτήρια με συστήματα κοπής lectra, συστήματα πατρόν, συστήματα ποιοτικού έλεγχου, σύστημα logistic για διανομή εμπορευμάτων, σχεδιαστικά συστήματα καθώς και εκμεταλλεύσιμη στέγη με προοπτική για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκων συστημάτων.
Η βιομηχανική μονάδα ενδείκνυται για άμεση εκμετάλλευση παράγωγης ρούχων.
Τιμή συζητήσιμη

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

[ DEAL CLOSED] Επένδυση σε Κατάστημα Τροφίμων και Ποτών – Super Market

Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα προσφέρει κεφάλαιο και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με σκοπό την διευκόλυνση της ρευστότητας εταιρείας με Super Market και 25ετή πορεία στον χώρο, λόγου επιχειρηματικών αντιξοοτήτων. Άμεση εξασφάλιση με παραχώρηση μετοχών και/ή μέσω προσημείωσης υπέρ ακίνητου της ιδίας της εταιρείας ή του εκπροσώπου της

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Επένδυση σε Επιχειρηματική Ιδέα για Εφαρμογή Android / iOS

Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα αξιολογήσει την επιχειρηματική ιδέα βασισμένη σε ηλεκτρονική εφαρμογή (software) και θα επενδύσει με τεχνογνωσία ή κεφάλαια για την ανταγωνιστική πραγματοποίηση της start up επιχείρησης.

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Επένδυση σε Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, Εκτροφής, Παραγωγής, Πάχυνσης και Εμπορίας ζώων

Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα επενδύσει με κεφάλαια σε παραγωγική μονάδα – τυροκομείο. Η μονάδα είναι εντελώς ελεύθερη από χρέη, βάρη, υποχρεώσεις, διεκδικήσεις και βρίσκεται σε αδράνεια ως ότου συμπληρωθεί το απαιτούμενο κεφάλαιο για την επί μηδενικής βάσης έναρξη εργασιών. Η μονάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις του νόμου, και έχει όλες τις προδιαγραφές παραγωγής τυριών «ΠΟΠ», ήτοι πιστοποίηση προϊόντων «προστατευόμενης ονομασίας προελεύσεως» (Ε.Ε.).

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Επένδυση σε Μονάδα Παραγωγής Βιοντίζελ

Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα επενδύσει με κεφάλαια H επένδυση αφορά τη δημιουργία μιας μονάδας παραγωγής βιοντίζελ δυναμικότητας 7900 τόνων/έτος. Για την παραγωγική διαδικασία θα εφαρμοστεί μια νέα καινοτόμος τεχνολογία η οποία καταργεί τα μειονεκτήματα της κλασικής παραγωγικής διεργασίας. Στόχος της start up εταιρίας είναι να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά και να προωθήσει το προϊόν της για εξαγωγές αγορά των βιοκαυσιμών είναι μια αγορά με συνεχής εξέλιξη και ανοδική πορεία και σύντομα θα υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές όπως για παράδειγμα η χρήση του βιοντίζελ σαν καύσιμο θέρμανσης.

 

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Πώληση Επιχείρησης με Ξενοδοχείο στην Κάλυμνο

Η επιχείρηση και το ξενοδοχείο με τα στούντιο βρίσκονται 20 μέτρα από τη θάλασσα. Στην επιχείρηση συμπεριλαμβάνονται ακόμα: καφετέρια, κατάστημα σκούτερ, πισίνα και ένα μεγάλο στούντιο / διαμέρισμα για τον ιδιοκτήτη. Η επιχείρηση έχει δυνατότητα λειτουργίας 10 έως τις 12 μήνες το χρόνο, λόγω του τουρισμού για αναρρίχηση βράχου.

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Πώληση Επιχείρησης - Εκπαιδευτήριο Κομμωτικής στην Θεσσαλονίκη

Πωλείται επιχείρηση με αντικείμενο την ιδιωτική εκπαίδευση στους τομείς: κομμωτική, αισθητική, επαγγελματικό μακιγιάζ, περιποίηση άκρων και τεχνικές ονυχοπροσθετικης, φυσικοθεραπεία, ειδικός κινησιοθεραπευτής, ειδικός της μηχανικής της σπονδυλικής στήλης, ρεφρεξολογια. η πώληση επίσης συμπεριλαμβάνει:
- οκτώ αντιπροσωπείες επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής / κομμωτικής
- τον πλήρη εξοπλισμό
- χώρους αποθήκευσης
Πωλείται μεμονωμένα η επιχείρηση ή μαζί με την επαγγελματική στέγη

Ενδιαφέρομαι για αυτήν την Επενδυτική Πρόταση

Πώληση Επιχείρησης - Εργοστάσιο Μαρμάρων

Εργοστάσιο μαρμάρων προς πώληση (μερική η ολική). Το εργοστάσιο λειτουργεί από το 2008 σε δικές του ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 9.600 τμ πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με σταθερή πελατεία. Συνολικός τζίρος του 2008 1.000.000€ με την ανάλογη πτώση το 2013 λόγο κρίσης.