Μεσιτικές Υπηρεσίες

Προσφορά επαγγελματικών μεσιτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων πωλήσεων και πρακτικών μάρκετινγκ με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της επιτυχίας πωλήσεων

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

την πλήρη προώθηση και γνωστοποίηση των ακινήτων σας στους κατάλληλους επενδυτές και υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές με στόχο την ανεύρεση αγοραστή / ενοικιαστή.

την εξεύρεση εμπορικού η ιδιωτικού ακινήτου που να πληρεί τις ακριβείς προϋποθέσεις και προδιαγραφές σας (βίλλες, εργοστάσια, αποθήκες, βιομηχανικά οικόπεδα, καταστήματα).

την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή ή συνεργάτη για την αξιοποίηση των ακινήτων και εγκαταστάσεων σας (εργοστάσια, αποθήκες, βιομηχανικά οικόπεδα, διαμετακομιστικά κέντρα).

[μάθετε πως]

[μάθετε πως]

[μάθετε πως]

 Το μεσιτικό γραφείο “ Strategy Mentor” στο Κολωνάκι λειτουργεί από το 2008 [Strategy Mentor - Εταιρικό Προφίλ]. Οι άνθρωποι της Strategy Mentor αξιοποιούν καθημερινά τα δεδομένα της αγοράς ακινήτων και τα εφαρμόζουν άμεσα για την επιτυχή προσέγγιση πελατών και επενδυτών. Η νέες τεχνολογίες, οι πελατοκεντρικές λογισμικές εφαρμογές και οι ελληνικές και διεθνείς διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης εξασφαλίζουν την άμεση προώθηση των ακινήτων που αναλαμβάνει για την εξεύρεση των κατάλληλων αγοραστών.

 

Αυτοτελή Κτήρια - Βιομηχανικά

  • Προώθηση αυτοτελών κτηρίων και βιομηχανικών χώρων άμεσα και λειτουργικά μειώνοντας κατακόρυφα την «νεκρή» οικονομικά ωφέλιμης περιόδου. Η πώληση αυτοτελών κτηρίων και βιομηχανικών χώρων από την Strategy Mentor γίνεται πάντα ανάλογα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ακινήτου. Το προφίλ του ακινήτου δημιουργείται στο να καλύπτει πλήρως τα οφέλη που ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές / επενδυτές αλλά και να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τα κριτήρια της στόχο – αγοράς του.
  • Εύρεση κατάλληλων αυτοτελών κτηρίων για στέγαση επιχειρήσεων με βάση τις εξειδικευμένες απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Η εύρεση αυτοτελούς κτηρίου και βιομηχανικών χώρων ολοκληρώνεται μέσα από την ενδελεχή έρευνα της αγοράς και την πλήρη ανάλυση όλων των διαθέσιμων και προτεινόμενων επιλογών.

 

Αποθήκες - Logistics

  • Προώθηση αποθηκών και διαμετακομιστικών κέντρων (logistics) μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες στον χώρο της Αποθήκευσης (Supply Chain & Logistics) και βασισμένες κατάλληλα διαμορφωμένη υποδομή μάρκετινγκ ακινήτων για την Ελληνική αγορά. Η πώληση αποθηκών και διαμετακομιστικών κέντρων ολοκληρώνεται με βάση την Μελέτη Εκτίμησης Απόδοσης (Valuation Study) του ακινήτου και έχοντας λάβει υπόψη όλα τα αναγκαία κριτήρια της Μελέτης Σκοπιμότητας (Feasibility Study).
  • Εύρεση κατάλληλου αποθηκευτικού χώρου σε ολόκληρη την Ελλάδα με βάση συγκεκριμένες απαιτήσεις και κριτήρια και σε συνάρτηση με της δηλωμένες οικονομικές δυνατότητες (budget) των πελατών.

 

Ξενοδοχεία - Ξενώνες

  • Πώληση ξενοδοχείων μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες στρατηγικής προώθησης και ειδικών εργαλείων πωλήσεων χτισμένα για την ιδιαιτερότητα της Ελληνικής αγοράς. Προώθηση ξενοδοχείων μέσα από την δημιουργία επαγγελματικού επενδυτικού φακέλου βασισμένο στις ετήσιες οικονομικές αποδόσεις του ξενοδοχείου, επίπεδο κατασκευής αλλά και στα λοιπά άϋλα και μη ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα: θέση, περιοχή, τοπο-σημειολογική σημασία, (διατηρητέα, παραδοσιακή, αρχαιολογική κτλ). Ενδεικτικά αναφέρουμε: (a) παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, (b) διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (c) πρόσβαση στο ήδη υπάρχον πελατολόγιο της Strategy Mentor (d) προώθηση μέσα από στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες στην ελληνική και διεθνή αγορά.
  • Ψάχνετε να αγοράσετε η να μισθώσετε ξενοδοχείο; Η Strategy Mentor εκπροσωπεί και διαθέτει πάνω από 120 ξενοδοχεία προς πώληση ή μίσθωση σε ολόκληρη την Ελλάδα διαφόρων κλινών και χωρητικότητας. Αναλαμβάνουμε την εύρεση του κατάλληλου ξενοδοχείου για λογαριασμό σας και με βάση τα προκαθορισμένα κριτήρια σας. Είτε ενδιαφέρεστε για αγορά ξενοδοχείου είτε για μακροχρόνια μίσθωση ξενοδοχείου, η Strategy Mentor δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αμοιβαίως ωφέλιμες συνεργασίες στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

Βίλλες – Μεζονέτες - Εξοχικά

 

  • Πώληση του εξοχικού ή της παραθαλάσσιας βίλλας σας μέσα από στοχευμένες κινήσεις και προωθητικές ενέργειες στους κατάλληλους πελάτες εξωτερικού και εσωτερικού. Το μεσιτικό μας γραφείο προσφέρει την δυνατότητα της εξατομίκευσης του εξοχικού ή της βίλλας σας με βάση τα χαρακτηριστικά του και ιδιαίτερα την τοποθεσία του, διαφοροποιώντας το ακίνητο σας (Βίλλα – Μεζονέτα – Εξοχικό) από την πληθώρα των σημερινών επιλογών. Η πώληση της βίλλας σας ή του εξοχικού σας δεν θα πραγματοποιηθεί εάν δεν «πακεταριστεί» και «σερβιριστεί» στα κατάλληλα ελληνικά και διεθνή δίκτυα ακινήτων και αγοραστών.
  • Ψάχνετε να αγοράσετε βίλλα, μεζονέτα ή εξοχικό; Η Strategy Mentor μπορεί να αναλάβει και να ανακαλύψει για λογαριασμό σας το κατάλληλο ακίνητο ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί. Μην παίρνετε αποφάσεις εάν δεν έχετε δει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Μπορούμε να ξετρυπώσουμε ή ακόμα και να δημιουργήσουμε το ενδιαφέρον για πώληση στον ιδιοκτήτη του ονειρεμένου ακινήτου σας μέσα από καινοτομικές πρακτικές και πειστική επικοινωνία.

Οικόπεδα – Γη Προς Αξιοποίηση

  • Πωλήσεις οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κτημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις βιαστικές αποφάσεις έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγούν τις τιμές των οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κτημάτων σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα. Η αναμενόμενη έξοδο από την κρίση, τα νέα προγράμματα αγροτό-τουρισμού και ιατρό-τουρισμού αλλά και η αυξημένη τάση αποκέντρωσης δημιουργεί ευκαιρίες για μεγάλο αριθμό περιοχών προς ανάπτυξη στην Ελλάδα. Εμπιστευτείτε το μεσιτικό μας γραφείο για την πώληση του οικοπέδου, αγροτεμαχίου ή των κτημάτων σας για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα και άποψη για την τιμή που θα πρέπει να ζητήσετε πριν πουλήσετε.
  • Ψάχνετε για οικόπεδο ή αγροτεμάχιο; Θέλετε να ξεκινήσετε επιχείρηση και ψάχνετε το κατάλληλο οικόπεδο ή αγροτεμάχιο που να πληροί τα συγκεκριμένα κριτήρια; Επικοινωνήστε μαζί μας. Η Strategy Mentor μπορεί να αναλάβει και να ανακαλύψει για λογαριασμό σας το κατάλληλο οικόπεδο ή αγροτεμάχιο σε όλη την Ελλάδα. Εσείς μας δηλώνετε τα κριτήρια της επιλογής σας και εμείς σας παρουσιάζουμε τις διαθέσιμες (και μη) επιλογές πανελλαδικά.