Συστατικές

Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών της Strategy Mentor είναι άμεσα και πάνω από όλα μετρήσιμα. Μην ακούτε όμως τι λέμε εμείς, δείτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας για εμάς!

Πρόδρομος Γελεγένης

Επιχειρηματίας, Profeel Organic Farm Cosmetics

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Strategy Mentor ξεκίνησε περί τα τέλη του 2013. Τότε αναζητούσαμε ένα σύμβουλο με τεχνογνωσία και εμπειρία για να αναπτύξουμε μία διαδικτυακή παρουσία με παγκόσμια απήχηση στον χώρο των καλλυντικών. Θέλαμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη διαδικτυακή μορφολογία για τα καλλυντικά μας ανάλογα με το brand μας αλλά και να λειτουργήσει ως το βασικό μας κανάλι διείσδυσης σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά. Τέτοιες εταιρείες δημιουργίας ή επανασχεδιασμού μορφολογίας ιστοσελίδας υπάρχουν αρκετές, εκείνο όμως που μας έκανε εντύπωση και μας κέρδισε από τις πρώτες επαφές με την Strategy Mentor, ήταν η κατάρτισή τους, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός τους. Έως σήμερα η συνεργασία μας είναι άψογη και πλέον οι συμβουλές τους δεν περιορίζονται μόνο στην μορφολογία της ιστοσελίδας μας αλλά σε όλο τον σχεδιασμό της διαδικτυακής μας στρατηγικής.

Ελευθερία Ρόη

Επιχειρηματίας, Athena TLG

Με τη Strategy Mentor συνεργαζόμαστε 1 χρόνο περίπου και κατά το διάστημα αυτό μας έχει επανειλημμένως παράσχει τις email marketing υπηρεσίες. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις στοχευμένες καμπάνιες που έχουν δημιουργήσει για λογαριασμό μας, οι οποίες βοήθησαν στην ανάπτυξη του πελατολογίου μας και στο να έχει το website μας καλύτερη απήχηση και μεγαλύτερο ranking.

Απόστολος Βρατσιώτης

Εμπορικός Διευθυντής, GS Travel

Ύστερα από αναζήτηση αρκετών εταιριών για την δημιουργία ενός διμηνιαίου Newsletter για την τουριστική μας επιχείρηση, η επαφή μας με την εταιρία Strategy Mentor μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αφού πρώτα ήρθαμε σε συνεννόηση για το τί ακριβώς θέλαμε να φτιάξουμε, δημιούργησαν για εμάς την κατάλληλη υποδομή για την ενίσχυση προβολής των τουριστικών μας υπηρεσιών μέσω ενός τουριστικά εστιασμένου Newsletter. Κατά την υλοποίηση των ιδεών, ήταν πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να λύσουν τυχόν απορίες μας μιας και γνωρίζουν άψογα το email marketing. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα, επαγγελματισμός, άψογη συνεργασία, λογικές χρεώσεις. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Strategy Mentor σε όσους ενδιαφέρονται για αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ιωάννης Αλτάνης

Επιχειρηματίας, ALKAN

Η συνεργασία μας με την Strategy Mentor ήταν άψογη. Κατανοήσανε απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησης μου και μου παρουσιάσανε την email marketing λύση που ήθελα και ταίριαζε στις απαιτήσεις μας χωρίς να με κουράζουνε με ανούσιες τεχνικές λεπτομέρειες. Εντυπωσιάσθηκα πολύ από τον επαγγελματισμό και την σχολαστικότητα του γραφείου καθώς και τις γνώσεις τους γύρω από το αντικείμενο του email marketing. Συνεχίζουμε σταθερά τις καμπάνιες μιας και μας δίνει άμεση και στοχευμένη πρόσβαση στην αγορά αυξάνοντας πάντα το πελατολόγιο μας. Για υπηρεσίες email marketing τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μαρίνος Μίχος

Γενικός Διευθυντής, Michos Textiles

Το 2014 η εταιρεία μας αποφάσισε να αναπτυχθεί στην Αττική με την δημιουργία καταστημάτων ρούχων λιανικής. Όλα μας τα καταστήματα αλλά και η έδρα βρίσκονται στην Βόρια Ελλάδα και έτσι χρειαζόμασταν έναν έμπειρο Business Developer για να μας καθοδηγήσει στην ανάπτυξη των πρώτων μας καταστημάτων. O Τρύφωνας Μήτρου από την πρώτη στιγμή μας έδωσε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα όπως: καθοδήγηση για τοποθεσία καταστήματος, εύρεση προμηθευτών και διαπραγμάτευση συνεργασίας, οργάνωση και διαχείριση κατάλληλων τεχνικών συνεργείων κτλ. Ακόμα υλοποίησε όλα όσα ζήτησαμε και χρειάζονταν για την σωστή λειτουργία του πρώτου μας καταστήματος στην Αττική αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατάφερε να μειώσει ουσιαστικά την αρχική μας επένδυση μέσα από μια σειρά καθοριστικών και τεκμηριωμένων συμβουλών.

Απόστολος Τριανταφυλλίδης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΛΦΑ ΔΙΚΕΒΕ Α.Ε. – ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνεργάστηκα με τον Τρύφωνα Μήτρου με την ιδιότητα του ως ειδικού συμβούλου management – πωλήσεων και στρατηγικής με σκοπό την έρευνα και εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για αγορά ή συμμετοχή σε μέρος του κεφαλαίου της εταιρείας μου. Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες κατάφερε να βρει επενδυτή με βάση τα κριτήρια μου και ολοκλήρωσε το project στην προτεινόμενη τιμή. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Γιάννης Καρέτσος

Γιάννης Καρέτσος, Εμπορικός Διευθυντής, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Οι καινοτομικές σας υπηρεσίες email marketing σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα του HTML template για τον κλάδο μας και την εκτυπωτική μας εταιρεία έδωσε πραγματικά ώθηση στις πωλήσεις μας σε μία περίοδο στασιμότητας. Σας ευχαριστούμε για την αποδοτικότητα των υπηρεσιών και εργαλείων σας και τον επαγγελματισμό στην συνεργασία μας.

Μιχάλης Κατσικονούρης

Εμπορικός Διευθυντής, BALTON

Η συνεργασία με την Strategy Mentor ήταν άψογη. H Strategy Mentor μας δημιούργησε την εικόνα ότι είναι μια εταιρεία που γνωρίζει καλά το αντικείμενο της και λειτουργεί με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.

Πέτρος Μπαρμπόπουλος

Γενικός Διευθυντής, PASPARTU

Συνεργαστήκαμε με την Strategy Mentor και τον Τρύφωνα Μήτρου με σκοπό την ανάπτυξη των πωλήσεων μας σε διεθνή επίπεδο. Μέσα από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που μας παρείχε αλλά και τα εργαλεία πωλήσεων που δημιούργησε και ολοκλήρωσε για την Paspartu καταφέραμε να ανταγωνιστούμε σε διεθνή επίπεδο και να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε συμβόλαια από την Ευρώπη αλλά ως και από την μακρινή Κορέα. Ευχαριστούμε την Strategy Mentor για την συμβολή και υποστήριξή της στις ενέργειες ανάπτυξης των διεθνών μας πωλήσεων.

Μιχάλης Ξυνός

Διευθύνων Σύμβουλος, INTERTRANSLATIONS

O Τρύφωνας Μήτρου ανέλαβε την ανάπτυξη των διεθνών πωλήσεων της Intertranslations το 2010. Μέσω της επανασχεδίασης της ιστοσελίδας, εργαλείων ανεύρεσης & διαχείρισης διεθνών πελατών, τυποποίησης διαδικασιών προσέγγισης έργων και κλεισίματος προσφορών αλλά και δημιουργίας στοχευμένου υλικού προώθησης που υλοποίησε, κατάφερε η Intertranslations να συναγωνιστεί και να κερδίσει διεθνή συμβόλαια. Με την υποδομή πωλήσεων που δημιούργησε είμαστε πλέον σε θέση να ανταγωνιστούμε σε διεθνή επίπεδο και τον ευχαριστούμε.

Γεώργιος Καρλαύτης

Διευθύνων Σύμβουλος, AVECON

Έχω συνεργαστεί με τον Τρύφωνα Μήτρου σε αρκετά έργα. Η ικανότητα του να βάζει σε εφαρμογή εργαλεία πωλήσεων και να εκτελεί αποτελεσματικά προγράμματα πωλήσεων έδωσαν την δυνατότητα στην Avecon να αναπτυχτεί από μία μικρή εταιρεία εγκαταστάσεων έμπορο-λογιστικών εφαρμογών σε μία αναγνωρίσιμη δύναμη Υλοποίησης Λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα και να εξαπλασιάσει τον τζίρο της σε 4 χρόνια.

Αντώνης Βίχος

Γενικός Διευθυντής, EUROSCOPE

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ποιότητα των υπηρεσιών που μας προσφέρετε αναφορικά με το email marketing. Το επίπεδο των συμβούλων σας, η αποτελεσματικότητα αλλά και η άμεση και έγκαιρη επίλυση τυχόν προβλημάτων μας καθιστούν βέβαιους για την σύσταση αυτή σε όποια εταιρεία έχει ανάγκη υπηρεσιών email marketing.

Γιάννης Σαρρής

Εμπορικός Διευθυντής, LINGUAPHONE

Ευχαριστούμε πολύ για τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας. Τόσο εντυπωσιακά που έχουμε την εντύπωση πως τηλεφωνείτε τους υποψήφιους πελάτες για λογαριασμό μας!

Θοδωρής Σοφόπουλος

Γενικός Διευθυντής, REFINK

Η συνεργασία μας με την Strategy Mentor μπορεί να χαρακτηριστεί ως άψογη από κάθε άποψη. Έχει δείξει έμπρακτα ότι αντιλαμβάνεται τις ανάγκες αλλά και τις ενδεχόμενες αλλαγές της αγοράς και βοηθάει τα μέγιστα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε μία καμπάνια να είναι επιτυχημένη. Το εύρος του πελατολογίου της Strategy Mentor ανανεώνεται αλλά και επεκτείνεται συνεχώς που σε συνδυασμό με μια στοχευμένη καμπάνια, αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατερίνα Παρασκευοπούλου

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, UNIK AE

Συνεργάστηκα με τον Τρύφωνα Μήτρου με την ιδιότητα του ως ειδικού συμβούλου management – πωλήσεων και στρατηγικής με σκοπό την έρευνα και εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για αγορά ή συμμετοχή σε μέρος του κεφαλαίου της εταιρείας μου. Μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη της συνεργασίας που παρουσίασε πέντε (5) υποψήφιους επενδυτές με βάση τα κριτήρια μου. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα για παρόμοια έργα εξεύρεσης επενδυτή.

Σελίδες: Επόμενη