Μάρκετινγκ Ακινήτων

Εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων και πρακτικών μάρκετινγκ με αποτέλεσμα την επιτυχή πώληση ακινήτων.

Η Strategy Mentor προσφέρει πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις μάρκετινγκ και μεσιτικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά. Σκοπός της είναι η εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων και πρακτικών μάρκετινγκ σε συνδυασμό με μεσιτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της επιτυχίας των έργων που αναλαμβάνει. H Strategy Mentor μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα εργαλεία Μάρκετινγκ Ακινήτων πετυχαίνει την άμεση:

 • Πώληση – Ενοικίαση Ακινήτου: Ψάχνετε αγοραστή η ενοικιαστή; Μπορούμε να βοηθήσουμε στην πλήρη προώθηση και γνωστοποίηση των ακινήτων σας στους κατάλληλους επενδυτές και υποψήφιους αγοραστές με στόχο την ανεύρεση αγοραστή - ενοικιαστή.
 • Εξεύρεση Συγκεκριμένου Ακινήτου: Ψάχνετε ακίνητο που να πληρεί συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις; Μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξεύρεση εμπορικού η ιδιωτικού ακινήτου που να πληρεί τις ακριβείς προϋποθέσεις και προδιαγραφές σας (βίλλες, εργοστάσια, αποθήκες, βιομηχανικά οικόπεδα, καταστήματα).
 • Εξεύρεση Στρατηγικού Επενδυτή: την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή ή συνεργάτη για την αξιοποίηση των ακινήτων και εγκαταστασεών σας (εργοστάσια, αποθήκες, βιομηχανικά οικόπεδα, διαμετακομιστικά κέντρα).

 

Εργαλεία Μάρκετινγκ Ακινήτων

Η Strategy Mentor έχει μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης ακινήτων βασισμένη σε ειδικά και στοχευμένα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων για τον Μεσιτικό κλάδο.

Επενδυτές Εξωτερικού

Έντυπος Τύπος

Ίντερνετ & Portals

Πελατολόγιο Επενδυτών

Μαζικές Αποστολές Email

Δίκτυο Συνεργαζόμενων Μεσιτών

 

Διαδραστική Εταιρική Ιστοσελίδα

Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης

 

 • Επενδυτές Εξωτερικού: Υποψήφιοι επενδυτές εξωτερικού ανά αγορά: Ρώσσοι αγοραστές, Κύπριοι Αγοραστές, Αμερικάνοι, Σκανδιναβοί, Άγγλοι κτλ.
 • Δίκτυο Συνεργαζόμενων Μεσιτών: Συνεργασία με τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας προσφέροντας δυνατότητες προώθησης των ακινήτων μας σε ολόκληρο το δυνητικό πελατολόγιο του δικτύου.
 • Μαζικές Αποστολές Email: Στοχευμένη προώθηση ακινήτων μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένες διαφημιστικές καμπάνιες μαζικών αποστολών email για τον Μεσιτικό Κλάδο.
 • Έντυπος Τύπος: Αναλυτική παρουσία ακινήτων και επενδυτικών προτάσεων σε όλα τα έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες του μεσιτικού κλάδου.
 • Διαδίκτυο & Portals: Ενδεικτικά αναφέρουμε - http://www.xe.gr/, http://www.spitogatos.gr/, http://www.spiti24.gr/, http://www.helona.gr/, http://www.tospitimou.gr/
 • Πελατολόγιο Επενδυτών: Βάση δεδομένων με ενεργούς επενδυτές ακινήτων που δημιουργήθηκαν μέσα από εξειδικευμένες καμπάνιες ακινήτων, στον Ελληνικό & Διεθνή χώρο.
 • Διαδραστική Ιστοσελίδα: Προώθηση ακινήτων με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες στην καινοτομική και διαδραστική ιστοσελίδα της Strategy Mentor.
 • Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης: Στοχευμένη προώθηση ακινήτων μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένες διαφημιστικές καμπάνιες στα Κοινωνικά Δίκτυα Δικτύωσης.

 

Μαζικές Αποστολές Email για την Προώθηση Ακίνητων

Το email marketing (μαζική αποστολή email) θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Διαφημιστικού οπλοστασίου κάθε εταιρείας. Είναι ξεκάθαρα ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους να φτάσετε το αγοραστικό κοινό και να πουλήσετε τα ακινητά σας. Η Strategy Mentor έχει μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ μαζικών αποστολών email που ευθυγραμμίζεται, αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται ομαλά και στοχευμένα για τον Μεσιτικό κλάδο.