Μορφολογία Ιστοσελίδας

Δημιουργία μορφολογίας ιστοσελίδας με στόχο να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην επιχείρηση σας.

Χτίστε και διαμορφώστε την ιστοσελίδα σας με βάση τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ και όχι απλά μία «όμορφη» ιστοσελίδα. Έχετε ξοδέψει χρόνια ανάπτυξης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας και τώρα είστε έτοιμοι να τα κοινοποιήσετε σε διαδικτυακό επίπεδο κυνηγώντας πελάτες από όλον τον κόσμο.

Γνωρίζετε πως το ίντερνετ είναι ο μοναδικός τρόπος ανάπτυξης την επιχειρησής σας αλλά η τεχνολογία και τεχνογνωσία που χρειάζεται για να γίνει σωστά είναι εξουθενωτική και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε.

Ασχέτως με το αν έχετε ήδη φτιάξει μία ιστοσελίδα (και ίσως απογοητευτήκατε από την πρώτη σας προσπάθεια) η τώρα προσπαθείτε να δημιουργήσετε μία, ξέρουμε πως είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιον να εμπιστευτείτε. Το διαδίκτυο και γενικά η αγορά είναι γεμάτο από «ειδήμονες» και «ειδικούς» που υπόσχονται πολλά αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Για αυτό τον λόγο είμαστε εδώ. Για να σας βοηθήσουμε δημιουργήσετε την κατάλληλη ιστοσελίδα και την μορφολογία που χρειάζεστε για να αποφέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στην επιχειρησή σας. Ξέρουμε πως η ιστοσελίδα σας θα ανταγωνίζεται διαδικτυακά με άλλες 140 εκατομμύρια περίπου και ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσετε είναι η δική σας ιστοσελίδα να είναι: στοχευμένη, διαφορετική και να παρέχει αξία.

Ο Μορφολογικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδας της Strategy Mentor παρέχει:

Δημιουργία μορφολογίας και σκελετού ιστοσελίδας

Σχεδιασμός λειτουργικότητας και χρηστικότητας ιστοσελίδας

Δημιουργία εξειδικευμένου κειμένου και υλικού

Σχεδιασμό κατάλληλων σχεδιαγραμμάτων, εικόνων και εικονιδίων