Αγροτεμάχια στον Χωριό Καρτερέ

Αγροτεμάχια στον Χωριό Καρτερέ

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Οικόπεδα

Κωδικός: 125L-110527
Περιοχή: Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη

Τιμή: 10.000€ το στρέμμα

Αγροτεμάχια στον Χωριό Καρτερέ

3 Αγροτεμάχια 31 στρεμμάτων (τρία ξεχωριστά αγροτεμάχια σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους) πάνω και κοντά  στο 38 χιλ. νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών και 3 χιλιόμετρα μετά την Άσσηρο.

  1. Το πρώτο αγροτεμάχιο είναι 15 στρεμμάτων με πρόσοψη 100 μέτρων πάνω στην νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βουλγαρίας, και έχει πρόσβαση στην εθνική οδό, μέσω παρακαμπτήριου.
  2. Το δεύτερο αγροτεμάχιο είναι 8 στρέμματα, σε απόσταση 100 μέτρων από την εθνική οδό.
  3. Το τρίτο αγροτεμάχιο είναι 8 στρεμμάτων σε απόσταση 300 - 500 μέτρων από την εθνική οδό.

Και τα 3 αγροτεμάχια βρίσκονται πάνω η κοντά στην Νέα Εθνική οδό, και είναι ιδανικά για ξενοδοχειακή μονάδα, βιομηχανική μονάδα, εμπορικό κέντρο, σουπερ – μάρκετ, βενζινάδικο, συνεδριακό κέντρο, αιολικό πάρκο, κ.λ.π.

Τιμή: 10.000€ το στρέμμα

 

Πακέτο Αγροτεμάχιων 32 στρεμμάτων σε ορεινή περιοχή της Άσσηρου. Το πακέτο περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά αγροτεμάχια 8 στρεμμάτων έκαστοστην περιοχή μεταξύ των χωριών Καρτερέ και Κριθίας. Είναι ιδανικά για αγροτουριστική μονάδα, για μεταποιητική μονάδα, για αποθηκευτικούς χώρους, για εγκατάσταση μονάδας φωτοβολταίκων τόξων, και δημιουργία εξοχικών κατοικιών. Στα 4-5 χιλιόμετρα υπάρχει η τοπική αγορά της πόλης της Ασσήρου.

Τιμή Πακέτου 32 στρεμμάτων: 55.000€

Ενδεικτικές Προτάσεις για την επιχειρηματική εκμετάλλευση και αξιοποίηση των αγροτεμαχίων και οικοπέδων στην Περιοχή Καρτερέ, (χωριό μεταξύ Ασσήρου και Κριθίας, νομός Θεσσαλονίκης).

  • Διάφορες μορφές αγροτουρισμού
  • Δημιουργία αποθηκευτικών χώρων.
  • Ιατρικός τουρισμός και ο τουρισμός των ατόμων τρίτης ηλικίας τα οποία θα μπορούσαν να απολαύσουν την ομορφιά της περιοχής το κλίμα της οποίας ενδείκνυται για πολλές μορφές παθήσεων.
  • Δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων
  • Δημιουργία πρατηρίων βενζίνης (ειδικά στα αγροτεμάχια τα οποία βρίσκονται επί της Νέας Εγνατίας).