Καταπληκτική παραθαλάσσια βίλλα 580 τμ σε 2.400τμ οικόπεδο στην Καλαμάτα

Μια βίλα με πολύ ατομικό αποτύπωμα, μοντέρνες γραμμές και ασυνήθιστη κομψότητα. Η προνομιακή θέση της βίλας σε λόφο, αλλά μόλις 150μ από την ακτογραμμή, προσφέρει εξαιρετική θέα σε

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Μονοκατοικίες & Μεζονέτες

Κωδικός: 196-Μ180618
Περιοχή: Μεσσηνία - Μεσσηνία

Τιμή: 950.000€

Καταπληκτική παραθαλάσσια βίλλα 580 τμ σε 2.400τμ οικόπεδο στην Καλαμάτα

Καταπληκτική παραθαλάσσια βίλλα 585 τμ σε 2.400τμ οικόπεδο στην Καλαμάτα

Μια βίλα με πολύ ατομικό αποτύπωμα, μοντέρνες γραμμές και ασυνήθιστη κομψότητα. Η προνομιακή θέση της βίλας σε λόφο, αλλά μόλις 150μ από την ακτογραμμή, προσφέρει εξαιρετική θέα σε όλο τον Μεσσηνιακό κόλπο. Η βίλα χτίστηκε το 1987 σε τέσσερα επίπεδα και ανακαινίστηκε πλήρως το 2006 για να ενσωματώσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το οικόπεδο είναι 2.400τμ και περιλαμβάνει τη βίλα, την πισίνα, μια εξοχική κατοικία και πανέμορφους διαμορφωμένους κήπους με μεγάλα δέντρα.

Το ισόγειο αποτελείται από το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα καθώς και ένα μεγάλο ανοικτό χώρο για playroom. Στο πρώτο επίπεδο έχει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Επιπλέον, στο χαμηλότερο επίπεδο, η Βίλα διαθέτει ένα άλλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο, πλυσταριό , ντουλάπα και αποθήκη.

Προχωρώντας πιο ψηλά τα επίπεδα, η Βίλα διαθέτει ακόμα μία τραπεζαρία, σαλόνι και κουζίνα. Επιπλέον δύο επιπλέον υπνοδωμάτια βρίσκονται στο τρίτο επίπεδο με τα μπάνια τους. Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχει καθιστικό με εκπληκτική θέα στον κόλπο και τζάκι.

Μέσα στο οικόπεδο, στην αριστερή του πλευρά, βρίσκεται ο ξενώνας 60τμ με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, τραπεζαρία και σαλόνι.

Φωτογραφίες

VillaKalamata580sqm_1 VillaKalamata580sqm_2 VillaKalamata580sqm_3