Μοναδική κατοικία 450τμ στο Χαλάνδρι

Καταπληκτική μονοκατοικία 450τμ σε ήρεμη αλλά κεντρική γωνιακή τοποθεσία στο Χαλάνδρι με πανέμορφη θέα. Το ακίνητο είναι χτισμένο το 1971 σε 670τμ οικόπεδο. Έχει τρία επίπεδα και κάθε

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Μονοκατοικίες & Μεζονέτες

Κωδικός: 169-Μ180212
Περιοχή: Χαλάνδρι - Αττική

Τιμή: 450.000€

Μοναδική κατοικία 450τμ στο Χαλάνδρι

Καταπληκτική μονοκατοικία 450τμ σε ήρεμη αλλά κεντρική γωνιακή τοποθεσία στο Χαλάνδρι με πανέμορφη θέα. Το ακίνητο είναι χτισμένο το 1971 σε 670τμ οικόπεδο. Έχει τρία επίπεδα και κάθε επίπεδο είναι 150τμ. Ολοκληρώθηκε από γνωστό αρχιτέκτονα για δική του οικία με αποτέλεσμα να αποτελεί μοναδικό κομμάτι με ξεχωριστές "πινελιές" κατασκευαστικά όσο και στιλιστικά. Έχει προσεγμένο κήπο 500τμ και εσωτερικό γκαράζ και σκάλα.
Η μοναδική αρχιτεκτονική διακρίνεται σχεδόν σε όλες τις πτυχές του ακινήτου με αποκορύφωμα την εσωτερική περιστροφική σκάλα που εντυπωσιάζει μιας και κατέχει δεσπόζουσα θέση στο κέντρο της κατασκευής. Στον ισόγειο χώρου υπάρχου υπνοδωμάτια, γκαράζ, αποθήκες και λεβητοστάσιο. Στον πρώτο όροφο τα υπνοδωμάτια και κουζινάκι, μπάνιο και wc. Στον δεύτερο όροφο από την μία πλευρά έχουμε την κουζίνα με τα υπνοδωμάτια και από την άλλη το εντυπωσιακό σαλόνι (10χ5) με το μεγαλοπρεπή μαρμάρινο τζάκι. Οι τοίχοι ενσωματώνουν ειδικές γλυπτικές κατασκευές του αρχιτέκτονα μοναδικές στο είδος τους. Κάθε χώρος δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες για τις οποίες έχει φτιαχτεί. Έχει πλήρη λεβητοστάσιο, γεώτρηση, αέριο. Όλες οι ξύλινες κατασκευές (σκάλα, παντζούρια, κουφώματα κτλ) είναι από δρύινο μασίφ. Τα 2 τζάκια και άλλες μαρμάρινες κατασκευές είναι φτιαγμένα με μάρμαρα άτριφτα Αλιβερίου. Γενικά το ακίνητο αποτελεί ένα μοναδικό κόσμημα στην περιοχή έτοιμο να εντυπωσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό μέλλοντα ιδιοκτήτη του.