Παραθαλάσσια μονοκατοικία 300τμ σε 3.5 στρέμματα οικόπεδο στην Χαλκιδική

Μία μονοκατοικία ξεκάθαρα βγαλμένη μέσα από τις κοσμικές ιστορίες διακοπών της χλιδής και της κλασσικής Θεσσαλονίκης έχει μπει προς πώληση. Το πολυδιάστατο αυτό ακίνητο βρίσκεται σε

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Μονοκατοικίες & Μεζονέτες

Κωδικός: 197-M180617
Περιοχή: Χαλκιδική - Χαλκιδική

Τιμή: 580.000€

Παραθαλάσσια μονοκατοικία 300τμ σε 3.5 στρέμματα οικόπεδο στην Χαλκιδική

Μία μονοκατοικία ξεκάθαρα βγαλμένη μέσα από τις κοσμικές ιστορίες διακοπών της χλιδής και της κλασσικής Θεσσαλονίκης έχει μπει προς πώληση. Το πολυδιάστατο αυτό ακίνητο βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία ακριβώς πάνω στο κύμα σε μία εμβληματική παραλία και με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Η όλη του διαρρύθμιση και σχεδιασμός είναι λεπτομερώς μελετημένος να αγκαλιάζει την φύση γύρω του δίνοντας μία αίσθηση εξωτικής απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο και όμως τόσο κοντά στην Θεσσαλονίκη. Μία σπάνια ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα παραθαλάσσιο ακίνητο που προσφέρει αδιαπραγμάτευτα στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αλλά συγχρόνως δίνοντας την αίσθηση διακοπών βγαλμένες από την κλασσική Αθηναϊκή Ριβιέρα!   

  • Η μονοκατοικία αποτελείται από το ισόγειο 95τμ., πρώτο όροφο 105τμ και τον δεύτερο όροφο 100τμ. Διαθέτει ακόμα ένα ξενώνα 90τμ με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και λουτρό αποθήκη και βρίσκεται σε οικόπεδο (εκτός σχεδίου) 3.5 στρεμμάτων.
  • Διαθέτει μεγάλη πισίνα 80τμ με υδρομασάζ και υπόγειο μηχανοστάσιο.
  • Ο περιβάλλοντας χώρος είναι ένας εξαιρετικά διαμορφωμένος κήπος με τεράστια πεύκα, πικροδάφνες και φοινικόδεντρα που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό φως της περιοχής προκαλούν μια αίσθηση γαλήνης από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος εδώ.‘ Έχει χώρο μπάρμπεκιου με κτιστό φούρνο, κουζίνα και πέργκολα.
  • Άρτια υποδομή και ανεξάρτητη λειτουργία με δική της αποθήκη με μηχάνημα άντλησης υδάτων, ποτιστικό σύστημα, υπόγεια δεξαμενή νερού 15 κυβικών μέτρων, αποθήκη με βενζινοκίνητη γεννήτρια και γεώτρηση.
  • Είναι μόνο 30χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και απέχει 10χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και 20 λεπτά από την Χαλκιδική.

Φωτογραφίες

VillaChal_1 VillaChal_2 VillaChal_3
VillaChal_4 VillaChal_5 VillaChal_6